Élet-Stílus

Koszorúslányként tette meg első lépéseit a mozgássérült kislány

A négyéves Isabella állni is csak segítséggel tud, ám a közelmúltban nagynénje esküvőjén végül megtehette első lépéseit.

Még nincs egy hónapja annak, hogy írtunk arról a nagyszerű találmányról, mely a mozgássérült gyerekeket ajándékozza meg a járás örömével, máris befutott az első, ehhez kapcsolódó megható történet. A szóban forgó találmány, ami az Firefly Upsee névre hallgat, egy kétségbeesett édesanyának köszönhető, aki képtelen volt belenyugodni abba, hogy kisfia soha sem fog lábra állni.

Képek forrása: The Daily Mail

Az Upsee, ez a speciális hám, amit a szülők egyszerre erősítenek gyermekükre és saját magukra, úgy van kialakítva, hogy a gyerekek felegyenesedjenek, és a szüleik lábai segítségével járhassanak benne. Néhány napja, egész pontosan szombaton, a négyéves brit kislány, Isabella Luckett is éppen ennek a hámnak köszönhetően tehette meg első lépéseit. A Little-kórban szenvedő kislány ráadásul élete legnagyobb álmát is valóra váltotta: hercegnő, egész pontosan koszorúslány lehetett nagynénje esküvőjén.

„Szerettük volna, ha Isabella magától sétálhat majd az oltár felé, de sajnos ez nem valósult meg. Az esküvő ennek ellenére csodálatos élmény marad a lányunknak, hiszen a hám segítségével valóra válthatta az álmát, és koszorúslány lehetett” – nyilatkozta a Daily Mail című brit lapnak az édesapa, Gary.

Az Upsee első ünnepi fellépése egyébként eljutott a tervező, Debby Elnatanhoz is, aki elárulta, mérhetetlenül boldog, amikor látja, hogy találmánya hogyan segít családok tucatjainak, szerte a világon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik