Élet-Stílus

Marihuánát automatából

Rágcsálnivalók, üdítők és édességek mellett füvet is adnak már gépek Coloradoban.

Több mint egy év telt el azóta, hogy Colorado állam legalizálta a marihuána fogyasztást, nem csak gyógyászati, hanem rekreációs céllal is. Az állampolgárok azóta boldogok, a az állam hatalmas adóbevételei, és az ingatlanjaik növekvő ára miatt.

A marihuánát gyógyászati célból használók pedig hamarosan még boldogabbak lesznek: nem kell majd boltok, patikák nyitvatartási idejéhez igazodniuk, hanem megvehetik majd kedvenc drogjukat automatákból is – írta Gawker. Választhatnak készterméket, például marihuánás süteményt, vagy szárított, sodorható adagokat is. Meg a mellette álló automatákból vehetnek majd elegendő csokoládét, csipszet, gumicukrot, meg minden ilyesmit, amit megkívánnak a cucctól.

forrás: Twitter

Az automaták természetesen nem teljesen szabadon használhatók, többek között a kiskorúak védelme érdekében azonosításra alkalmas okmányt (például jogosítványt, vagy útlevelet), és egészségbiztosítási igazolványt kell egy szenzor alá dugni a használatához.

Az Egyesült Államokban tavaly nyáron bukkantak fel először a fű-automaták. Egy phoenixi cég kezdte el a gyártásukat, és felállításukat Kaliforniában – számolt be az ügyről 2013 júniusában a Huffington Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik