Élet-Stílus

Karjára tetováltatta McDonald’s számláját

„Bármit, csak ne Barbiet a fenekemre” – mondta barátainak Stian Ytterdahl.

Nem azért tetováltatta karjára hétfői gyorséttermi számláját a 18 éves Stian Ytterdah, mert így szerette volna kifejezni kedvenc étterme, vagy az amerikai gyorskaják iránti rajongását. A Norvégia déli részén fekvő Lørenskogben élő srácot a barátai állították kényszerpályára – írja a Daily Mail.

A haverok szerint a fiú sokkal többet foglalkozik a női nemmel, mint az egészséges volna, úgyhogy adta magát a büntetés: tetováltatnia kell! Méghozzá egy Barbie babát a fenekére. A fiú itt fogta könyörgőre, s mondta, hogy bármit, csak ezt ne! A barátai meg azt mondták, jól van, akkor a számlát, a karjára. Stian Ytterdah inkább az utóbbit választotta.

Fotó: Youtube

A közeli Sabelink Tattoo tetováló művésze magasra húzta a szemöldökét, amikor a fiatalok előadták a kérésüket, de hát nem azért fizetik, hogy akadékoskodjon. Mindenesetre amikor elkészült művével, azzal a szöveggel posztolta ki a szalon Facebook oldalára, hogy a legfurcsább tetoválás, amit valaha készítettem. Stian Ytterdah úgy tűnik elégedett a munkájával, mert már le is foglalta nála a következő tetoválása időpontját. Egy helyi lapnak így nyilatkozott az alkarját díszítő mintáról:

„Amikor apám megtudta mi történt, küldött egy nem éppen vidám emailt: mégis mi a fenét csináltál magaddal, gondolod, hogy nyugodtan hazajöhetsz így? Anyád teljesen maga alatt van, ilyeneket írt. De nagyon vicces, hogy olyan tetoválásom van, mint soha senkinek, és még dátum is rajta van, hogy mindig emlékezzek a napra.” Majd hozzátette, a szalonban felajánlották neki, hogy a szimmetria kedvéért a másik karjára is feltetoválják a számlát ingyen, de ezt már ő is túlzásnak érezte.

A lap megkereste a McDonald’s norvégiai képviseletét is, akik határozottan tagadták, hogy az ő marketingakciójuk állna a háttérben. Romerikes Blad a cég képviselője azt mondta, hogy soha nem hallott még ilyesmit. Stian Ytterdah egy kérdésre válaszolva azt mondta egyáltalán nem zavarja, hogy gyakorlatilag élő reklámtábla: „ki tudja, talán így könnyebben kapok majd munkát a Mc Donalad’s-nál” – viccelődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik