Élet-Stílus

Vesébe látó tekinteteket rajzol a 19 éves zseni

A tinédzser olyan szemeket rajzol, hogy azok, ha szájak lennének, biztos megszólalnának. Így viszont nagyon közel vannak ahhoz, hogy pislogjanak.

A tizenkilenc éves, texasi Jose Vergara csak színes ceruzát és zselés tollat használ a műveihez, de fényképezni sem lehetne élethűbbet.

Vergara tavaly novemberben kezdett el szemeket festeni, először az anyukáját kérte meg, hogy legyen a szemmodellje, majd az apukájával is ugyanígy tett – írja a Daily Mail. Egy szemben húsz munkaórája van, ennyi idő kell ahhoz, hogy minden részletet vissza tudjon adni, a legapróbb erek és a szembogár minden apró színfoltja kivehető legyen.

Vargerának van egy Insatgram-fiókja is, valamint Facebook-oldallal is rendelkezik, innen derül ki, hogy nem csak szemeket rajzol, graffitiművész is.

A fiatal művész szenvedélyként tekint a rajzolásra, ugyanis egy gyerekkori baleset után több hónapot kellett kórházban töltenie, és majdnem elveszítette a kezét. Ezután határozta el véglegesen, hogy művészi szintre fejleszti a rajzolást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik