Önnel is előfordult már, hogy épp reggeli közben, vagy akkor, amikor egy jó rakott krumplit szeretett volna készíteni, megmakacsolta magát a főtt tojás héja, és úgy kellett milliméterenként lekapargatni a tojásról?
Nincs egyedül. A probléma mindenkivel, mindig előfordul, nem véletlen, hogy arra, hogyan tudjuk könnyen és gyorsan, lehetőleg kapargatás nélkül leszedni a tojás héját, száz meg egy különféle praktikát ismerünk. (A magam részéről eddig a hideg-meleg víz kombinálásával próbálkoztam, de ez az esetek többségében inkább volt sikertelen, mint sikeres technika.)
Most viszont, úgy tűnik megvan a tuti megoldás. Legalábbis a Huffington Post oldalán bemutatott videó, amiben egy késsel és egy kanállal pillanatok alatt megpucolják a tojást, ennek tűnik. Nézzék meg önök is, és aztán a kommentrészlegbe írják meg, kipróbálnák-e. Meg azt is, ha van jobb technikájuk!