Élet-Stílus

Friss spermával tartja fiatalon bőrét a nagymama

A 67 éves asszony állítja, fiatalos kinézetét csakis párja spermájának köszönheti.

„Most biztos azt gondolják, ez a nő megőrült” – mondja a Youtube-ra feltöltött videójában a 67 éves Stella Ralfini, akiről azért beszél most egy egész világ, mert elárulta, saját párja spermáját használja arckrém helyett. Az asszony elárulta, a technikát évtizedekkel ezelőtt Indiából hozta haza. „Néhány hetes indiai tartózkodásom alatt találkoztam a leggyönyörűbb nővel, akit addig csak láttam.”

Stella mindenáron meg akarta tudni, mi a nő szépségének a titka, ezért addig faggatta, míg el nem árulta. Mint mondja, igencsak meglepődött, amikor kiderült, a nő szépségét a férje spermájának köszönhette, amiből kéthetente arcpakolást készített.

Azóta Stella is erre a módszerre esküszik, és mivel úgy érzi hatékony, gondolta ország-világgal megosztja a titkát. „Amikor megjelennek az első ráncok, nincs más dolgod, mint szeretkezni egy nagyot. Gondoskodnod kell arról, hogy a partnered a lehető legjobban érezze magát, majd amikor véget ér az aktus, a spermát elkened az arcodon és 15 percig pakolásként viseled.”

A nő szerint a bizarr eljárás hatékony: „A sperma olyan bizonyítottan hatékony proteinekkel és ásványi anyagokkal van tele, ami elhalványítja az öregedés jeleit.” Sőt! Még azt is hozzáteszi, ha valaki elég kitartóan kezeli magát, el is tüntetheti azokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik