Élet-Stílus

Menhelyre került a terrormacska

A tizenegy kilós cicaszörnnyel nem bírtak a gazdái, először csak orvosi segítséget kértek, de belátták, nem bírnak a macskával.

Írtunk már erről a macskáról korábban, először akkor, amikor rendőrt kellett hívni a családnak, mert Lux (így hívják a macskát) rátámadt a héthónapos gyermekükre, majd nem engedte ki a komplett családot és a kutyát a hálószobából. Később pedig akkor, amikor a család úgy döntött, hogy náluk marad Lux, de orvosi segítséget kérnek.

Most a CBS News arról ír, hogy a család feladta a küzdelmet, állatmenhelyre került a négy éves és 11 kilós Lux, hiába nyilatkoztak korábban többen is úgy a családtagok közül, hogy nagyon a szívükhöz nőtt a macska és állatpszichológus segítségét is kérik az ügyben. Úgy tűnik, ő sem tudott segíteni, mert a hét elején felhívták a helyi állatmenhelyet és kérték, vigyék el tőlük a mára már híressé (vagy éppen hírhedtté) vált négylábút.

A macskaszörny

„A saját magatartásspecialistánk is meg fogja vizsgálni Luxot, hátha rájövünk, mi okozhatta nála ezt a viselkedést” – mondta a macska új gazdája, az állatotthon vezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik