Élet-Stílus

Beperelte a szüleit, majd hazaköltözött

A 18 éves azt állította, azért kell neki pénz, mert apja kidobta őt otthonról. A bíróság most elutasította a kérelmét.

Bizonyára önök is emlékeznek még a 18 éves Rachel Canningre. Nem? Ő az az amerikai lány, aki a múlt héten azzal szerzett magának kétes világhírnevet, hogy beperelte saját szüleit, mert nem voltak hajlandóak fizetni az egyetemi tanulmányait azután, hogy elköltözött tőlük. Rachel, aki a tárgyalás idejére egy barátjánál húzta meg magát, azt állította, apja kirúgta őt, mert nem volt hajlandó betartani a szerinte eszement szabályait.

Kép forrása: The Huffington Post

Néhány nappal a per kezdete előtt a New Jersey-i hírportálnak, a Daily Recordnak sikerült szóra bírnia Rachel kétségbeesett szüleit. Az édesapa, Sean Canning az interjúban elmondta, a lánya állításaival szemben a valóság az, hogy Rachel önként költözött el otthonról, miután közölte, nem hajlandó együtt élni az apja által előírt szabályokkal (hogy rakjon maga után rendet, hogy viselkedjen normálisan a testvérével, hogy szakítson a sráccal, aki rossz hatással van rá).


Kép forrása: The Independent

A 18 éves lány jogi képviseletét a barát apja vállalta, akit Rachelnek valahogy sikerült meggyőznie az igazáról. Az ügyvéd most, a tárgyalás végén azonban elismerte, ügyfele megvezette őt. Nem csoda, hogy a bíróság végül a lány ellenében a szülők javára ítélt, és felmentette őket a tandíj fizetése alól.

Miközben az ügyben áprilisban lesz még egy meghallgatás, Rachel a tárgyalást követő napon hazaköltözött és bocsánatot kért a szüleitől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik