Élet-Stílus

Kétéves kisfiú mentette meg az anyja életét

Rengeteg kisgyerek használ már táblagépet vagy okostelefont, ennek pedig nem minden szülő örül, de most ezzel mentett életet egy kétéves.

A kisfiú anyukája, Laura Toone kutyát sétáltatott és egy másik kutya rátámadott az ő kutyájára. Az anyuka megpróbálta szétválasztani a kutyákat, de közben őt is megharapták. „Megkértem a lányaimat, hogy hívják a 911-et, de ők nagyon megijedtek, mert a telefonom is vérben úszott” – idézi fel az esetet az arizonai anyuka.

A sebesült nő tovább vérzett és egyre rosszabbul érezte magát, az eszméletvesztés szélén állt, a kétéves kisfia segített neki végül. „Megláttam, hogy a fiam törülközőket hoz nekem a konyhából és hozta az okostelefont és a Face Time-on hívta a család egyik barátját, hogy segítsen” – mesélte megkönnyebbülten.

Az okostelefon segített

A Face Time egy valós idejű kamerás beszélgetés, hasonlóan működik, mint a Skype. A kisfiú, Bentley szinte mindig az iPhone-on csüng és azon játszik, így már kiismerte a működését, nem volt nehéz neki segítséget hívnia.

„Valami azt súgta nekem belülről, hogy válaszolnom kell erre a Face Tiem hívásra” – árulta el a hívott, a család jó barátja, majd hozzátette: „az egyetlen, amit láttam, az a kicsi homloka volt, majd meghallottam, ahogy Laura kiabált.”

Ezután hívta a 911-et a hívott, akik egyből a sérült segítségére siettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik