Élet-Stílus

Így ropja a világslágerre a csupasz kutya – videó

Nathan ezúttal Pharrell Williams dalára mozgatja mókás végtagjait.

Ha a Jégvarázs betétdaláról, a Let it go-ról elmondtuk, hogy pillanatnyilag minden tekintetben arat, akkor hatványozottan igaz ez Pharrell Williams Happy című slágerére.

Az egy dolog, hogy a szám laza 57 éves brit rekordot döntött meg, de – ahogy a fentebb említett szám esetében is – szinte követhetetlen az újabb- és újabb változatok felbukkanása.

Legutóbb azt a verziót imádtuk, amelyben amerikai ovisok, iskolások és tanárok táncoltak együtt a boldogságszámra, most két újabb változatra bukkantunk.

Az egyik videón régi kedves barátunk, Nathan, az örökbefogadott csupasz kutya klasszikus forgószékes táncát láthatjuk, ezúttal a Happy ritmusaira rázza kis bizarr testét. Az ebek Travoltája nem tud hibázni!

 

Miután rengeteg város elkészítette már saját Happy-klipjét (igen, Budapest is), most már Tatuin bolygó sem maradhatott ki a szórásból. A videót a tunéziai Csillagok háborúja rajongói klub készítette (mint tudjuk, az arab ország a Star Wars-saga forgatási helyszíne, és az említett bolygó is egy valóságos tunéziai városról, Tataouine-ról kapta a nevét). A twerkingben utazó birodalmi rohamosztagosok óta nem láttunk ilyen őrületet!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik