Élet-Stílus

Macskaburger és kényeztetés de luxe

Ha feltennénk a kérdést, mivel lehet örömet okozni az internet egyik legismertebb cicájának, Marunak, akkor a legtöbben valószínűleg automatikusan rávágnák: egy üres dobozzal. Nos, igen, dobozfixált Őpufiságának ez valóban tetszene, de most találtunk még két dolgot, amit kedvel: a hamburgerzsemle és a fésülgetés.

Maru gazdája meleg cicaágyat keresett másik kedvencének a fázós, Hanának. Végül választása – miért is ne – egy hamburger formájú fekhelyre esett. Azt gondolta, hogy vita nem lesz ebből otthon, hiszen Őpufisága nem kedveli a meleg ágyakat, de ezúttal tévedett: Maru simán befoglalta testvére ajándékát és el is szundított benne, csak hogy a bosszantás teljes legyen.

A hamburgerzsemle Marura gyakorolt magnetikus hatása azonban semmi a szőrkeféhez viszonyítva. Az alábbi videót elnézve számára a világ legeslegkellemesebb dolga nem más, mint a szobába besütő napfényben elnyúlva élvezni egy alapos, teljes körű bundafésülgetést, amit a jól idomított gazdi szolgáltat készségesen. Konkrétan annyira átadja magát az élménynek, hogy – noha bunda terén kihívásokkal küszködünk – őt nézve mi is érezzük a kényeztetést. (A felvétel által inspirált jóakaróink napfényes masszázs ajánlatait a szerkesztőségbe várjuk, „Szeretem a Napi Cukit” jeligére.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik