Élet-Stílus

Híres akart lenni, ezért szexelt egy pitével

A hírnév hajtotta, ezért lefilmezte és feltöltötte egy közösségi oldalra a bizarr mutatványát, azonban azonnal törölték őt mindenhonnan.

Először csak annyit írt a fiatal fiú, hogy ha a figyelemfelhívónak szánt bejegyzése eléri a 420 retweet-et (vagyis a Twitteren ennyien osztják meg), akkor szeretkezik egy sonkás-sajtos forró pitével, csak hogy híres legyen a neten – írja a Metro.

Bizarr ötlet, legalább annyira, mint amikor egy másik fiatal pizzával élt nemi életet, de megégette a nemi szervét és ezért a pizzázót hibáztatta.

A hírnévre vágyó fiú “áldozata”

Természetesen hamar elérte a kívánt megosztást a bejegyzés, így a fiúnak nem volt más választása, kezébe vette a pitéjét és a kameráját, filmre vette a különös aktust majd felöltötte a netre egy rövidke leírással együtt.

„Készen is vagyok, nagyon jó volt” – kezdte a beszámolót, majd hozzátette, hogy először óvszer nélkül akarta végrehajtani a mutatványt, de túl forró volt a pite, így kénytelen volt „védekezni”. A végén pedig jött a slusszpoén, kiderült, hogy egy étteremben dolgozik, ő maga árulta el.

A közösségi médium, a Twitter is tartogatott egy meglepetést a fiú számára, nem sikerült híressé válnia, vagy legalábbis nem úgy, ahogy ezt ő képzelte, ugyanis törölték az oldalról a srác fiókját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik