Élet-Stílus

Félre az álszent dumával! A nőnap a Férfiaké is!

Eszedbe jutott már kedves Férfi, hogy a nőnap nem csak a nőkről, de Rólad is szól? Nem, nem! Nem csak arra gondolunk, hogy mennyire vagy lovagias és figyelmes, mindinkább arra, hogy ezt később, a szürke hétköznapokban mennyire kamatoztatod!

Ha eddig nem tudtad, most eláruljuk: a Nő szeretetre, törődésre és figyelemre vágyik, ha pedig ezt megkapja, nagyon hálás tud lenni. Ezt a gondolatmenetet talán folytatnunk sem kellene, hiszen egyértelmű, hogy hálája egyenesen arányos a te jó érzéseddel: a házisárkány feje porba hull és helyette tündérkisasszony vár majd haza minden este. Persze nem vitatjuk, igaz ez egész évben, de most a nőnap közeledtével itt az ideje, hogy a fenti tézist megalapozzátok! Hogy mivel? Például egy nyugodt utazással, egy wellness szálloda falai között eltöltött pihenéssel, vagy egy nagy, közös kirándulással, ahol elmondhatjátok a hölgyeknek, mennyire jó, hogy vannak nekünk. Mert velük, jó nekünk. Hiszen pont úgy vágyik egy férfi is a gyengédségre, mint ahogy a nő a figyelemre, ha pedig a kettő nincs összhangban, az élet is csak egy félkarú óriás.

Most, nőnapkor rajtad a sor, hogy megteremtsd az összhangot férfi és nő között, és hogy figyelmedet kifejezd: egy szál virággal, egy doboz bonbonnal, vagy ha igazán nagy meglepetést szeretnél okozni, egy ajándékutalvánnyal. Mi INNEN választottunk ajándékot, EZEK szinte biztos, hogy bejönnek a nőknek – és ha elkíséred, még inkább beigazolódik az állításunk: a nőnap a Férfiaké is (csak ügyesen kell megszervezni)!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik