Élet-Stílus

A nap ostobasága: súlyemelés tűsarkúban

Fogadásból emelt fel száz kilót, miközben magas sarkú cipellőt viselt. Az eredmény borítékolható.

El kell ismerünk, a malajziai Mali Choomchoui igencsak jól tud súlyt emelni – még akkor is, ha alábán nem egy sportcipőt, hanem egy 18 centis sarokkal ellátott kis cipellőt visel. De ennek ellenére mégiscsak kénytelenek vagyunk kimondani, igazi ostobaságot csinált, amikor be akarta bizonyítani, hogy magas sarkúban is képes rettentő súlyokat megemelni. És ezt ő maga is elismerte a fogadásból tett emelésekről készült YouTube-videó alatt, amit ő maga osztott meg a világgal.

Kicsivel kezdte. Először csak 30 kilónyi súlyt rakott a húszkilós rúdra, majd szép lassan emelte a tétet. Egészen nyolcvan kilóig jól is ment neki, de nem tudott megállni. Végül már száz kilónál járt, de az már nem sikerült, és pontosan az történt, amiért hülyeség tűsarkúban súlyt emelni.

Bár a felvétel megtekintése után szerkesztőségünk tagjai meg voltak győződve arról, hogy a súlyemelő hölgy bokája biztosan kitört, csak bokaficamot szenvedett, és egy héttel később már újra a konditeremben volt – igaz lábkímélő gyakorlatokra koncentrált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik