Élet-Stílus

A túlsúlyos férfiak tovább bírják az ágyban

Íme, öt olyan döbbenetes szextény, amitől önnek is garantáltan tátva marad a szája.

Gondolta volna, hogy a pénisz, amiben köztudomásúlag nincs egy darab csont se, éppúgy el tud törni, mint a kezünk, vagy a lábunk? És azt, hogy egy kis túlsúly szex közben még jól is jöhet? Ugye, hogy nem?

Nos, azok után, hogy néhány napja hosszú cikkben számoltunk be önöknek a legdurvább szexrekordokról, amiből többek közt kiderült, hogy szex közben nem csak a pénisz, de a mellek, a vagina, sőt az orr belső térfogata is megnövekszik, hogy a legkisebb és a legnagyobb pénisz között pontosan 32 centi a különbség, sőt azt is, hogy egy teáskanálnyi spermában 5 kalória található, íme egy újabb gyűjtés. Ezúttal a legdöbbenetesebb szextényekről.

Ezért ne közösüljön tigrisbukfencezve

Ezek közül az első helyre kívánkozik az a tény, hogy szex közben a pénisz el tud törni, éppen úgy, mint bármelyik testrészünk, amelybe csont is van. Ahogy arra a Washington Egyetem urológus professzora, Hunter Wessels rámutatott, a törés – bár így nevezik – nem igazi törés, hanem a pénisz barlangos testeit körbevevő, tunica albuginea sérülése. Ha ez valamilyen okból elszakad/megszakad/megzúzódik, a barlangos testbe gyűlő vér átszivárog a környező szövetekbe: elviselhetetlen fájdalmat és duzzadást okozva.

Hogy hogy jön létre egy ilyen „törés”? Wessels szerint minden durvább együttlétnek, lepedőakrobatikának meg van ez a veszélye.

Ha ön sztriptíztáncos és épp ovulál, többet kereshet

Legalábbis ezt állítja egy 2007-ben, Mexikóban készített vizsgálat, ami egészen odáig merészkedett, hogy kijelentette, szoros összefüggés van a jatt és az ovulációs ciklus között. Azok a lányok, akik a fellépésük idején éppen ovuláltak, a megfigyelők szerint átlagosan 70 dollárral több borravalót tehettek zsebre. Míg a többiek csak 35-50 dollár között.

A „szakemberek szerint erre magyarázat is van: a bárt látogató férfiak tudat alatt több pénzt adnak egy nőnek, aki képes egészséges gyereket szülni.

A nők kiszagolják a rossz partit

Köztudomású: minél különbözőbb egy férfi és egy nő genetikai állománya, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy életerős, egészséges utódot hoznak létre. Hogy minél biztosabbra mehessen a leendő utódot illetően, a nőket a természet megajándékozta egy különleges képességgel: a többség képes szaglás alapján megállapítani, hogy választottjával genetikailag összeillik-e vagy sem.

A képesség persze nem tudatosan működik, ám ettől függetlenül nagyon hatékony – legalábbis a szakemberek szerint.

A túlsúlyos férfiak tovább bírják az ágyban

Már százféle dolgot hallhattunk pró és kontra is arról, hogyan befolyásolja szexuális életünket a túlsúly. Egyrészről vannak a tanulmányok, amelyek állítják, a túlsúly összefüggésben lehet a túlsúlyosaknál nagy számban előforduló merevedési problémával… Másrészről, itt vannak a 2010-es Journal of Sexual Medicine-ben megjelent cikkek és társaik, melyek arról számolnak be, hogy a túlsúlyos férfiak számára majdhogynem ismeretlen a korai magömlés jelensége.

A cikk idézi az erre vonatkozó kutatást, ami kimutatta, hogy a magas testtömegindexű férfiak átlagosan 7,3 percig bírják az ágyban, ellentétben soványabb társaikkal, akik a tanulmány szerint mindössze 1,8 percig.

Már a születés előtt önkielégítünk

És erre ezúttal nem szöveges, hanem képes bizonyítékunk van. Íme:

A képet Israel Meizner kutató készítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik