Élet-Stílus

Az interneten árulta párját egy brit férfi

99 centért, azaz átszámítva cirka 375 forintért akarta eladni barátnőjét a vicces kedvű fiatalember.

Aki figyelemmel kíséri az internetes aukciós oldalakon megbújó érdekességekről szóló híreket, az tudja jól, hogy az emberi hülyeségnek nincs határa. Biztosan sokan emlékeznek például annak a döglött légynek a történetére, amelyet a Vaterán kínált eladásra gazdája. De fárasztó ötletekből külhoni példák is szép számmal akadnak. Az Ebayen elkelt már üres pizzásdoboz 16 dollárért (kb. 3 600 forint), antik koporsó 305 dollárért (kb. 69 000 forint), de akadt, aki volt szerelme cuccaival kaszált 67 dollárt (kb. 15 000 forint).

A legújabb történet azonban mindezeket felülmúlja. Egy brit férfi ugyanis élete párját árulta a neten – 99 centes induló áron. A nőről egy képet is feltetett az oldalra, ami kétségtelenül nem a legjobb formájában ábrázolja az asszonyt. Szürke mackóban, rózsaszín plüss zokniban ejtőzik egy távirányító, valamint a laptopja társaságában, és láthatóan elég nagy rumli veszi körül.

Valószínűleg nem a a bouvet blog írója volt az egyetlen, akit kiakasztott a történet. Különösen, miután élete párját a férfi a hirdetésben nemes egyszerűséggel leöregasszonyozta, hozzátéve, hogy a nő mindenféle házimunkára alkalmatlan. A leírást azzal a viccesnek szánt megjegyzéssel zárta, hogy a „sikeres vevő a szállítást követően nem kérheti vissza a vételárat”.

Az aukciót pár órával később vagy az ebay vagy a hirdető törölte, akkorra már 700 font körül járt a licit. Arra viszont ez a röpke pár óra is elegendő volt, hogy a bulvármédia felkapja a történetet. És hogy mit szólt az „öregasszonyként” aposztrofált barátnő, amikor értesült párja tréfának szánt húzásáról? Kiderül a cafeblog írásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik