Élet-Stílus

Újabb idióta netes őrület: extrém ivás

Lángoló nadrágban vagy épp vécékagylóból isznak a cseppet sem vicces versenyzők.

A knockout game óta nem hallottunk ilyen ritka hülye szokásról: a Neknomination nevű „játék” lényege, hogy a versenyzők extrém – de legalábbis nem szokványos – pózban/módon fogyasztanak alkoholt, ezt persze fel is veszik, majd feltöltik valamely közösségi oldalra. A végén pedig benevezik a játékba egyik barátjukat, akinek 24 órája van, hogy egy hasonló produkciót bemutató videóval előálljon.

Egyesek szerint Ausztráliából indult az őrület; méghozzá az alábbi felvétellel, amelyen vezetés közben sörözik a normálisnak nem nevezhető fiatalember:

És persze, hogy elkezdett terjedni a hülyeség; a játékosok feltöltötték, ahogy agyaggalamb-lövészet előtt isznak, vécékagylóból kortyolnak… de a Facebookon megnézhetjük azokat a pillanatokat is, amikor teljesen hülye lányok rábeszélik barátnőjüket, hogy egy húzásra fogyasszon el egy üveg jägert, és ő meg is teszi (reméljük, még életben van, és a mája is funkcionál). Más pedig azt tartja jópofának, hogy ütik-verik ivás közben, majd a nadrágját is felgyújtják.

Mondhatnánk, hogy ennél már nincs lejjebb, de bizonyára hetek múlva ki fog derülni, hogy mégis van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik