Élet-Stílus

Stílustanácsadás egyenesen divatikonoktól

Tanuljunk a divatról a legnagyobbaktól: figyeljünk, alakítsuk ki stílusunkat, hozzunk létre egyedit.

Kapcsolódó cikkek

Ha a divatról van szó, legkönnyebben az egykori és a mai stílusikonok, divattervezők aranyszabályaiból inspirálódhatunk. Coco Chanel, Wera Wang, Karl Lagerfeld, Anna Wintour csak néhány név azok közül, akik formálják a divatot. Az évtizedek során a trendek megváltoztak és folyamatosan megújulnak, mégis mindig vannak visszatérő formák az alapvető irányvonalak mellett.

,,Nincs ronda nő, csak lusta!”
Coco Chanel

Számtalan átalakító műsor bebizonyította már, hogy minden nő szép. A titka az egésznek, hogy fektessünk hangsúlyt az előnyeinkre, a kisebb hibáinkat pedig rejtsük el. Tudjuk azt, hogy milyen ruhadarabok állnak jól és mire van szükségünk a lelki és testi ragyogáshoz.

,,A divat első számú parancsa, hogy érezzük jól magunkat a viselt ruhában. Nincs stílustalanabb nő annál, aki bizonytalannak érzi magát a ruhájában.”
Coco Chanel

Nincs is szebb nő annál, mint aki jól érzi magát testében és ruhájában. Ha valami divatos, az még nem jelenti azt, hogy személyiségünkhöz is passzol.


,,40 után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat!”
Coco Chanel

Sose mondjuk magunkra, hogy öregek vagyunk a divathoz, vagy azt, hogy minek foglalkozzak már magammal? Ez a legrosszabb dolog, amit tehetünk magunk ellen. A korunkat nem mi határozzuk meg, de azt mi befolyásoljuk, hogy mennyire vagyunk fiatalosak.

,,Mindenki röhögött az öltözködési stílusomon, de ebben rejlett a sikerem titka. Más voltam.”

Nem könnyű feladat szembe menni a tömeggel és bele is lehet fáradni. Kevesen tudnak stílust teremteni, és ma már újat alkotni nehéz, főleg olyat, ami nem megy át a botránkoztatásba. De egy biztos! Aki valamitől más, mint a többi, mindig is szóbeszéd tárgya lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik