Élet-Stílus

Megkapta meghalt fia videóját a Youtube-on könyörgő apa

Nincs kőből Zuckerbergék szíve: elküldték gyászoló apjának Jesse Berlin Facebook-filmjét.

Múlt héten számoltunk be egy missouri férfiról, aki egy Youtube videóban, könnyek között kérte Mark Zuckerberget, és a Facebook vezetőit, hogy küldjék el neki a két éve, tragikus hirtelenséggel, 21 évesen elhunyt fia, Jesse Facebook filmjét.

Az apa elmondta, hogy az ismeretlen ok miatt meghalt fiú Facebook jelszavát senki sem ismerte, s bár a család mindent megtett, hogy megszerezzék a hozzáférést Jesse profiljához, a cég szigorú irányelvei miatt mindig elutasították őket. Ebbe már belenyugodott, mondta el videójában John Berlin, az apa, de miután megtudta, hogy a 10. születésnapját ünneplő közösségi háló minden felhasználója saját Look Back (Visszatekintés) filmet kapott ajándékba, az volt minden vágya, hogy láthassa a fiáét.

Az apa segélykérő videóját rövid idő alatt több mint 700 ezren látták, és osztották meg (jelenleg már jóval több, 2,7 milliós nézettségnél tart). A Facebook prominensei is felfigyeltek a történetre és megígérték, hogy valamiképpen megoldják, hogy John Berlin megkapja a fia videóját.

John Berlin, helyi idő szerint pénteken este 6 órakor osztotta meg elhunyt fia videóját, a Facebook-on. „Mindenek előtt, szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a megosztásokért, és a támogatásért. Nélkületek nem sikerülhetett volna! Íme, a fiam, Jesse Berlin hivatalos Facebook-filmje” – írta az apa, majd néhány perc múlva azt írta: „A szívem legmélyéről, mindennel, amim van: köszönöm Facebook!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik