Élet-Stílus

Mérgező műhó hullik az Egyesült Államokban

Semmiben sem bíznak, ami az égből jön a chemtrail amerikai hívei.

„Fogjon egy marék havat a háza előtt. Azt fogja tapasztalni, hogy úgy néz ki, olyan hideg és olyan tapintású, mint a valódi hó. De ha megpróbálja öngyújtó lángjánál melegíteni, két különös dolgot tapasztal majd. A hó nem kezd el csöpögni, és fekete koromnyom képződik a felületén. Mert valójában műanyag! Nyílván a kormány és/vagy a titkos háttérhatalom összeesküvése áll a dolog mögött…

Számtalan video terjeng a közösségi oldalakon, melyek bemutatják a műhó gyanús viselkedését, és felhívják a figyelmet a nyilvánvaló kockázatokra is – írja az Access Atlanta. Mert persze, hogy a hónak látszó fehér műanyag is, az emberiséget kondenzcsíkokkal mérgezők újabb ármánya.

Bár évek óta figyelmeztetik tudósok az embereket a környezetszennyezés kockázataira, a globális felmelegedés, a klímaváltozás kockázataira, az emberiség egy része, ha a megszokottól eltérő időjárási jelenséget tapasztal, rögtön gonosz összeesküvőket sejt a háttérben, s nem a saját energiapazarló, környezetszennyező életmódját.

Az Egyesült Államokban terjedő havas őrületének a szokatlanul hideg és kemény tél biztosított táptalajt. Valami nincs rendben: biztos, hogy valaki áll a dolog hátterében, keressünk rá bizonyítékot! Bár a nem csöpögő, és a lángtól bekormozódó hó látványosnak, és első pillantásra meggyőzőnek tűnik, nem árt, ha az ember tisztában van egy-két ténnyel. Mondjuk azzal, hogy a laza szerkezetű havat nem vízzé olvasztja, a közvetlen nyílt láng, hanem szublimálja, vagyis rögtön gőzzé alakítja. A hó felületén pedig kizárólag a gázláng hatására képződik fekete, vegyszerszagú felület. Gyufával, vagy gyertyával már nem működik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik