Közélet

Szemetes zsákokba csomagolt testrészekre bukkantak

A rendőrség egyelőre azt sem tudja, hogy egy vagy több áldozatról van szó.

Hatalmas szemeteszsákokba csomagolt emberi testrészeket talált a rendőrség csütörtökön, Michigan egy elhagyatott vidéki útja mellett, nem messze a kanadai határtól – írja a CNN.

A nyomozók egyelőre nem tudják pontosan, hogy milyen korú és nemű áldozattól származnak a testrészek, és abban sem biztosak, hogy egy vagy több ember maradványai voltak a zsákokban – monda el a hírcsatornának a St. Clair Megyei Sheriff Hivatal tisztje, Steven Campau.

Egy nő értesítette a hatóságokat, hogy gyanús csomagokat látott az autójából az út mellett. Így találtak rá a járőrök a zsákokra, és hátborzongató tartalmukra egy útkereszteződésben. Később egy másik nő azt mondta a kérdezősködő rendőröknek, hogy korábban látott egy világos színű terepjárót, amiből szemetet dobtak ki. Az autót egy középkorú nő vezette.

Gyilkossági ügyben folyik a nyomozás, mondta Campau, aki annyit elárult, hogy a megtalált darabok között van egy fej, és egy torzó is. Az FBI egyelőre nem kapcsolódott be a nyomozásba, a testrészeket a megyei bűnügyi laborban vizsgálják – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik