Élet-Stílus

Csodálatosan értelmetlen jelenség furakodott az élő adásba – videó

Az unatkozó autószalon-tulajdonos évek óta várt egy ilyen alkalomra.

Már megint az élő adás varázsa… Még él bennünk a múltkori eset emléke, amikor egy szurkoló mindenképp szeretett volna megjelenni az élő adásban, és tényleg bekerült a hírekbe, csak nem pont úgy, hogy elképzelte.

Ezúttal Baltimore a helyszín, ahol a helyi tévé riportere épp arról magyaráz, hogy még ilyen zord időjárási körülmények között is elolvadhat a jégkrém. Persze ha ennél sokkal érdekfeszítőbb témát fejtegetett volna, akkor se figyelt volna rá a kutya sem.

Merthogy a háttérben váratlanul megjelenik egy sokkal érdekesebb látvány. Nézze csak! (a további részletek a videó után következnek)

A Baltimore Sun később megtalálta hősünket. Franklin Perry a neve, a helyi autószalon tulajdonosa. Az adott napon a rossz idő miatt bezárta a boltot és hazament; ám útközben látta, hogy a helyszínről tudósít a tévé, így otthon felvette lóálarcát, és visszatért a helyszínre. Azt mondja, évekkel ezelőtt vásárolta a maszkot, különösebb ok nélkül; és épp az ilyen esetekre tartogatta. Franklin unatkozott és úgy gondolta, feldobja kicsit az adást. Sikerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik