Élet-Stílus

Az év fantomrajzával keresik a fegyveres rablót

Akár egy rajzfilmfigura is lehetett volna az elkövető, akit keresnek az amerikai rendőrök, akinek vonalszája van, valamint egy szabályos gömb a feje.

Két nőt rabolt ki a fegyveres elkövető egy késüzletben, de a róla készült fantomkép alapján igen nehéz lesz megtalálni őt. A kép a Lamar megyei örsön készült, a képhez tartozó leírás szerint az elkövető nagyjából 25-30 éves lehet, 180 centi körül van és erős testfelépítésű, rövid, fekete hajjal.

Őt keresik

Annyit azért hozzátesznek, hogy ez a kép közelről sem ábrázolja a valóságot, csak egy fantomkép, valamint annyit tudunk még, hogy narancssárga felső és sötét nadrág volt rajta, feltehetőleg biciklivel távozott a helyszínről.

Mém lett az elkövetőből

Miután a fantomkép bejárta az egész világot és a legtöbb helyen nevetség tárgyát is képezte, a Huffington Post pedig kísérteties hasonlóságot vélt felfedezni az elkövető és a félreretusált Jézus-freskó között.

Tényleg lenne hasonlóság?

Emlékeznek már arra a balul sikerült freskóra? Egy nyolcvanéves spanyol öregasszony megelégelte, hogy a kisvárosa templomában lévő Jézus-arckép kezd eltűnni, és úgy döntött, megmenti. A végeredmény siralmas lett. Ő azt mondta, csak a jó szándék vezette. A HuffPost pedig megcsinálta a mozgóképet, tényleg van hasonlóság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik