Élet-Stílus

Marihuána-ültetvényét a YouTube-on mutatta be – letartóztatták

A férfi a videóban elmondja nevét és lakcímét is; a rendőrségnek nem volt rettenetesen nehéz dolga.

A 46 éves William Bradley üzenete nem ért célba. Vagyis célba ért, csak nem úgy, ahogy ő tervezte. A connecticuti férfit letartóztatták, miután a rendőrség felfigyelt egy általa feltöltött YouTube-videóra.

Még októberben osztotta meg a közel 7 perces filmet, amelyben saját marihuána-ültetvénye látható. A videón – ahogy ő hívja – a „Remény kertje” látható, hatalmas cserjékkel. Túl sok melót nem adott a rendőröknek, hiszen az első másodpercekben elmondja a nevét és a pontos címet, ahol ez a csodálatos zöld sziget található. (Ehhez képest érdekes, hogy csak az éber szerveknek csak most sikerült lecsapniuk rá.)

William a videóban arról magyaráz, hogy a növényt fantasztikus gyógyszernek tartja, ő maga is él vele (azt állítja magáról, hogy súlyos rákbeteg, ezt a rendőrség egyelőre nem erősítette meg), és azt szeretné, ha anyagi támogatásokat kapna – azaz utalnának neki pénzt –, hogy a füvet ingyen osztogathassa az embereknek. Eladni nem akarja, mondván, ő nem bűnöző, és nem szeretné, hogyha a szer véletlen gyerekekhez kerülne (azt persze nem tudjuk, hogy osztogatás esetén miért lenne kizárható ez a lehetőség).

A mondottak ellenére Bradleynek már volt kábítószer-eladási ügye, így nem ismeretlen a szervek előtt. Most házkutatást tartottak nála: a rendőrség lefoglalt – többek között – közel egy kiló marihuánát, 20 gramm hasist, és még sok hasonló érdekességet.

Íme a videó, ha esetleg valaki szeretne 7 percig ültetvényt nézni:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik