Élet-Stílus

Az apa tudta nélkül adták örökbe gyermekét

A férfi 130 millió dollárra pereli az államot, és kétségbeesetten harcol, hogy visszakapja gyermekét.

A most 27 éves, utahi fiatalember, Jake Strickland vesszőfutása pontosan 5 évvel ezelőtt, 2009-ben kezdődött, amikor egy étteremben dolgozva megismerkedett Whitney Petterssonnal. Ahogy a srác meséli, Whitneyvel azonnal egymásba szerettek, csakhogy mégsem bonyolódhattak komoly kapcsolatba, mert a lány házas volt.

Néhány hét elteltével mégis járni kezdtek, mert Whitney azt ígérte Jake-nek, hogy hamarosan elválik a férjétől, akitől egyébként külön is költözött. Alig három hónap telt el, amikor Whitney ezt követően bejelentette, hogy gyermeket vár Jake-től. A fiú megörült a hírnek és azonnal jelezte párjának, hogy részt szeretne venni gyermeke életében, azután is támogatta – mind lelkileg, mind anyagilag – miután a kapcsolatuk tönkrement.

A pár kisfia, Jack, 2010-ben született meg, ám Jake a lelkesedése ellenére sem sokszor találkozhatott vele. Hogy miért? Egyrészt, mert a kisfiú édesapjának nem Jake-et, hanem Whitney törvényes férjét jelölte meg (akitől sosem vált el), másrészt azért, mert a kisfiút alig fél évvel a születése után örökbe adták.

A kétségbeesett édesapa azóta harcol, hogy visszakapja gyermekét: utóbb még egy 130 millió dolláros kártérítési pert is kezdeményezett Utah állam ellen, mert a megkérdezése nélkül adták örökbe gyermekét. A hatóság jelenleg vizsgálja Jake apasági jogait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik