Élet-Stílus

Mulatóskirállyal az igazi a szilveszteri buli

szilveszter (szilveszter)
szilveszter (szilveszter)

A legtöbb vidéki szálloda már most 100 százalékos kihasználtsággal készül az újévre. Egy friss felmérés szerint a fürdővárosok a legnépszerűbb célpontok, a bulizók többsége viszont Budapesten mulatja át az év utolsó napját.

Foglalni szinte már lehetetlen, a nagyobb szállodákban már most sincsenek szabad szobák. Még mindig a wellness szállodák a legnépszerűbbek. Az ünnepi időszakra már október elején megindult a foglalásdömping és jóval többet költenek most a vendégek, mint az év bármely szakában. A négycsillagos szállodákban már most sincs szabad hely és a vidéki wellness szállodák is dugig lesznek szilveszterkor.

A külföldiek általában bulizni jönnek Budapestre, és jellemzően 4-5 napot töltenek el ilyenkor a fővárosban. A tíz legkeresettebb város szilveszterkor Budapest, Hajdúszoboszló, Eger, Sopron és Gyula. Ezeket követi Zalakaros, Sárvár, Hévíz és Miskolctapolca és az egyik új kedvenc Egerszalók lett. A szállodák ilyenkor mindig valami különlegességre törekednek, például sztárfellépőkkel vagy mulatóskirállyal várják a vendégeket.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik