Élet-Stílus

A világ legdrágább ehetetlen pulykája

Ha valaki kapott volna egy Lamborghinit karácsonyra, annak egyrészt nagyon örülünk, másrészt mutatunk egy tuti receptet.

Igaz, hogy már vége a nagy karácsonyi étkezéseknek, szilveszterkor pedig a szárnyas a nem ajánlott ételek közé tartozik, de ha valaki mégis ki akarja próbálni, akkor csak rajta, ne fogja vissza magát, a művelet nem tart tovább tíz percnél, legalábbis ezt állítja a “szakács”.

Egy segítő kéz, egy vasvilla, egy pulyka és a már említett luxus sportkocsi kell hozzá. Nem bírtuk ki, megnéztük, hogy Magyarországon mennyibe kerül egy ilyen gép, cirka 92 millióért már be lehet szerezni egy ilyet, de ez az alja – sajnos. Az egész pulyka ehhez képest nem tétel.

Szóval, egyikünk beül a volán mögé és 8-9000-es fordulat pörgeti a motort, így a Lamborghinink kipufógójából lángcsóva tör elő, itt sütjük meg a madarat. A videóban hiába mondja azt az autós blogger, hogy nagyon finomra sikeredett, ő maga sem ajánlja a kipufógógáz ízű húst. De a módszer működik, ezzel mindennapi használhatatlan tudomány rovatunkat látták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik