Élet-Stílus

A legpornósabb nap a hétfő

ágyban laptop (laptop, ágy, )
ágyban laptop (laptop, ágy, )

Közzétette 2013-as statisztikáit az egyik legnagyobb online pornóoldal.

Egyre kitartóbbak vagyunk, ez az általános tendencia figyelhető meg a világ pornófogyasztását illetően. Vagyis, egyre bővül az időtartam, amit erotikus videók nézésével töltünk, ha felmegyünk az oldalukra, derül ki az egyik legnagyobb szolgáltató, a Pornhub 2013-as statisztikájából – írja a Huffington Post.

A legtovább az amerikaiak nézik a videókat, átlag tíz és fél percig, utánuk a franciák és az angolok jönnek kb. egy perccel lemaradva. A sereghajtók a japánok, őket alig hét percig köti le egy pornó videó, a világ átlaga 8 és fél perc fölött van. Tavaly az összes eredmény kb. egy perccel volt rövidebb.

A legnépszerűbb keresőszavak már évek óta a „teen” azaz tini, az érettebb hölgyeket jelölő „milf”, de már jön fel a válogatást, vagy összeállítást jelentő „compilation”, illetve a leszbikus és az anális kifejezések is.

Érdekes, hogy a legtöbben januárban keresték fel az oldalt és a hét legpornósabb napja is a hétfő. A legkevésbé augusztusban és vasárnaponként vagyunk fogékonyak az erotikára. A Pornhub statisztikája vélhetően valós képet fest, hiszen óriási mennyiségű adat áll a szájt üzemeltetőinek rendelkezésére: az év minden napjának minden órájában 1,68 millió ember kattint az oldalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik