Élet-Stílus

Új pornómánia: fuldokló állatok

Róka futóhomokban (róka, jelmez, futóhomok, )
Róka futóhomokban (róka, jelmez, futóhomok, )

A bundás az új bögyös, főleg, ha futóhomokban vergődik.

Azt hihetnénk, hogy a szexualitás terén egy idő után minden – ha mégoly élvezetes is, de – csak ismétlés, az adott számú lehetőség valamilyen kombinációja. A világháló bugyraiban azonban olyan dolgok is fennakadnak, amelyek nagyon komolyan megcáfolják ezt a felvetést. Ott vannak például a – már szubkultúraként létező – „furryk”, azaz olyan emberek, akik valamiféle jópofa állatnak beöltözve keresik a gyönyört. Egy másik csoportba tartoznak a futóhomok-fetisiszták, akik számára az okoz esztétikai (és egyéb) élvezetet, ha dús idomú, éppen futóhomokba süllyedő hölgyeket nézegethetnek. Ez utóbbi vonzereje valahol érthető, hiszen a „bajba jutott hölgy” évszázados toposzára épít.

A Vice magazin számolt be a két szubkultúra találkozási pontjáról: bundás-futóhomokos pornó! Egy Swampy T. Fox művésznevű alkotó például pár perces videókat készít rókajelmezben éppen elsüllyedő alakokról (ebben az esetben valójában nem a képi tartalom, hanem maga a koncepció indokolja mind a „pornó” minősítést, mind pedig a 18-as karikát).

Kiderült azonban, hogy a művész korántsem egy, a világtól elrugaszkodott pornóőrült. Sőt, az egyetlen hobbija az, hogy életnagyságú állatjelmezeket készít, és a videókkal azt akarta bemutatni, hogy mennyire strapabírók a ruhái. Azt remélhette, hogy egy eddig feltérképezetlen piaci lyukat talált, de mind a „furry”, mind a futóhomok-közösség megtalálta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik