Élet-Stílus

Vaginaillat palackozva

Őrült ajándék uraknak, hogy bármikor szippanthassanak a jóból.

Egy igazi, izgató, vonzó nő vaginaillata: hirdeti termékét egy német cég. Mint honlapjukon írják, a termékük nem parfüm, vagyis nem arra fejlesztették, hogy valaki azzal illatosítsa magát, hanem arra, hogy mindig kéznél legyen, ha egy úr a szex illatára vágyik. Pontosabban, vásárló az ígéret szerint egy hölgy intim testrészének az illatát fogja kapni, amelyik már egy picit természetesen izzadttá vált, egy-két órával a zuhanyozás után.

Azt írja, hogy rengeteg hölgy intim illatával kísérleteztek, és végül úgy döntöttek, hogy azt fogják konzerválni, amit a tesztalanyok többsége a legerotikusabbnak mondott. Aztán hosszú évek munkájával sikerült elérniük, hogy a kívánt illatot változtatás nélkül és hosszantartó formában előállítsák.

Szóval, ha ismer olyan urat, aki csak ritkán szagolhat igazi vaginát, vagy olyat, aki a nap minden percében ezt tenné, feltétlenül lepje meg egy üvegcse Vulva Originallal. Egy aprócska, golyós kivitelű üveggel 25 euróba (7500 forintba) kerül, és biztosan sokáig kitart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik