Élet-Stílus

„Húzzunk innen a pic*ába” – Óriásit bakizott a híradós

Rövid időn belül két amerikai bemondó is kicsit túllőtt a célon. Az egész éves megfeszített munka biztos kicsit megviselte az idegeiket.

Először a Fox tévécsatorna egyik műsorvezetője, Megyn Kelly jelentette ki, hogy a Mikulás és Jézus fehér, ez történelmi tény. A tévés azon bukott ki, hogy egy afroamerikai publicista, Aisha Harris arról írt a Slate-en, hogy mennyire zavaró volt gyermekkorában, hogy volt fehér, és színes bőrű Mikulás. A Fox később letiltotta Kelly következő heti műsorát, a műsorvezetőnek pedig maradt a magyarázkodás.

A legújabb tévés botrányt pedig a KSN Wichita hírolvasója, Justin Kraemer feledkezett meg arról, hogy még mindig be van kapcsolva a mikrofonja. Minden bizonnyal nem volt kibékülve a hétvégi műszakkal, ezért az adásidő lejárta után egyszerűen csak annyit mondott, hogy „húzzunk innen a pic*ába”. Majd tényleg hazament.

Itthonról is találunk példákat

Nemrég Szebeni István káromkodott a köztévé élő adásában, de itt van a magyar tévés bakikból egy csokorra való, még Rákay Philip is ott van közöttük!

És itt egy csokor a legjobb külföldi bakikból:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik