Élet-Stílus

Órákkal fia születése után meghalt, pedig csak a feje fájt

A mindössze 24 éves fiatal minden ok nélkül kezdett vérezni az agyában. Az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

„Azt legalább még megérte, hogy a kezében tarthassa újszülött kisfiát” – próbálta megtalálni a tragédiában is a jót a 24 éves utahi fiatalember, Josh Robison megtört édesanyja. Az asszony azután beszélt a KSL.commal, hogy gyermekét múlt pénteken kénytelenek voltak lekapcsolni a lélegeztetőgépről, orvosai ugyanis semmi esélyt nem láttak arra, hogy a fiú valaha is felépül.


Képek forrása: Facebook

A szívszaggató történet egyébként még novemberben kezdődött. Az apai örömök elé néző, egyetemista Josh ekkor tért haza a szüleinél töltött hálaadás után feleségéhez influenzaszerű tünetekkel. Nem sokkal később orvoshoz ment, akik megállapították, hogy egy egyszerű és kezelhető staphilococcusfertőzést kapott el. Ám hiába kezdték meg az orvosok még időben a gyógykezelést, néhány nap múlva kiderült, hogy a fertőzés a szívére is átterjedt.

A fiút azonnal megoperálták, és az elmúlt hetekben biztatóan javult az állapota, utóbb az orvosok azt is megengedték neki, hogy ott legyen a kórházban, amikor fiatal felesége – akit mindössze 18 hónapja vett el – életet ad első gyermeküknek. Josh még megérte, hogy kezébe fogja újszülött fiát, akit feleségével, Ericával Logannak neveztek, majd néhány óra múlva fejfájásra kezdett panaszkodni és kómába esett.

Az orvosok hiába kezdték meg azonnal a vizsgálatot, már csak azt tudták megállapítani, hogy Josh az agyában kezdett vérezni, ám ennek okát nem találták meg. Édesanyja és felesége kérésére néhány nappal később lekapcsolták őt a lélegeztetőgépről, miután az orvosok közölték velük, hogy a fiú gyógyulására semmi remény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik