Élet-Stílus

A Twitter ereje: visszakerült tulajdonosához a plüssmackó

intercity (intercity, vonat, vagon)
intercity (intercity, vonat, vagon)

A maci valójában oroszlán, de az a fő, hogy a közösségi média segített megtalálni.

Nemrég megírtuk, hogy egy cuki óvodásnak a Facebook népe segített elfogadni a szemüvegességet, most jöjjön egy újabb szívmelengető történet a közösségi média erejéről; a főszereplő ezúttal egy Phoebe Simpson nevű kislány, aki családjával Yorkból Londonba utazott, és a vonaton elhagyta a plüssmackóját. (Ami egyébként oroszlán, de erről majd később).

Aztán – még mielőtt a játék a talált tárgyak osztályán landolt volna – egy Lauren Bishop Vranch nevű hölgy megtalálta, és a Twitter közösségéhez fordult. Kiposztolta a maci (oroszlán) képét, és mindenkit – például elvesztett holmikra szakosodott csoportok tagjait – megkért az információ terjesztésére.

Amíg a maci (oroszlán) Laurennél volt, készített egy fotósorozatot róla, és tweetelte is, ahogy az állatka reggeli sétát tesz vagy ahogy egy szállodai szobában pihen. (Közben a hölgynek volt egy sejtése, hogy nem is maci, hanem kutya lehet a plüss).

Aztán egyszer csak jött a remek hír: megvan a tulajdonos. Lauren tudósított róla, hogy a kis Phoebe nagyon várja vissza Roar (oroszlánbőgés) nevű oroszlánját. A kislány apukája a Facebookon köszönte meg a csodálatos online összefogást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik