Élet-Stílus

Ismeretlen facebookozók rajonganak a szemüveges óvodásért

Fotókkal bizonygatják Noah-nak, mennyire menő pápaszemesnek lenni.

A gyerekek sokszor úgy érzik: szemüvegesnek lenni – szívás. Totál ciki. Mindenki biztos kineveti a lúzer pápaszemeseket! Így gondolta a négyéves Noah Fisher is, egy Dél-Karolinai városkában élő kisfiú; aki nagyon nem akart szemüveget.

Sajnos nem tökéletes a látása, így muszáj volt beszerezni neki egy okulárét; de akárhányszor megpróbálták ráadni a szülei, a fiúcska könnyekben tört ki.

Mivel semmi nem használt, az anyukája úgy döntött, a Facebook népéhez fordul segítségért. Először csak a családot és a barátokat vonta be, de – ahogy ez ilyenkor történni szokott – a like-ok száma hirtelen megugrott, és már (cikkünk írásának pillanatában legalábbis) 1500 rajongója van a „Szemüveget Noahnak” Facebook-oldalnak, ahol totál ismeretlen emberek bíztatják a kissrácot.

Mindenki feltölt magáról egy képet, amin szemüvegben látható, és üzenetet is ír, hogy mennyire menő pápaszemesnek lenni. Egy autóversenyző képe mellett például ez olvasható: „Noah, én 300 mérföld/órás sebességgel száguldottam szemüvegben”; de vannak komplett családok is, amelyekben mindenki így pózol, sőt kisbabákra és kutyákra is okulárét adtak, csak hogy Noah könnyebben megszokja a dolgot.

Az amerikai lapok szerint a fiúcska már minden gond nélkül szemüvegeskedik, talán menőnek is érzi; az anyuka meg alig akarja elhinni, hogy ismeretlen emberek százai mozdultak meg a nemes ügy érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik