Élet-Stílus

„Írd le százszor”: iskolás büntetés a képtolvajnak

Visszavitették a képet a sacramentói rablóval, megbánta tettét.

Egy hatalmas szivaron lovagló meztelen nőt ábrázoló képet lopott egy vendég egy sacramentói szálloda férfi WC-jéből. A történet már eddig a pontig sem hétköznapi, de a java csak ezután következett.

A kaliforniai hotel igazgatójának sikerült a biztonsági kamera felvételei alapján beazonosítania a tolvajt; aki időközben elhagyta a szállodát. Kis online keresgélés után a képrabló telefonszámára is fény derült, így a menedzser megcsörgette őt.

A tolvaj elismerte tettét, elmondta, hogy rettenetesen sajnálja az ügyet – egyszerűen az történt, hogy mocskosul berúgott egy lagziban, és jó ötletnek tűnt magával vinnie a képet.

A szállodaigazgatót meghatotta a bűnbánó rabló magyarázkodása, és amikor tolvajunk visszavitte a képet, a hotel vezetője leültette őt és – ahogy minden kisiskolással vagy épp Bart Simpsonnal szokott történni – leíratta vele rengetegszer az alábbi szöveget: „Többé nem teszek olyat, hogy berúgok és ellopok a Citizen Hotel vécéjéből egy szivaron lovagló meztelen nőt ábrázoló képet.”

A sokszor leírt mondatot tartalmazó papír azóta a lopott kép mellett kifüggesztve lóg a szálloda falán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik