Élet-Stílus

Cselezze ki, a mosógépében bujkáló Bermuda-háromszöget!

Throx (zokni, kreatív, throx)
Throx (zokni, kreatív, throx)

Ajándékötlet a páratlan zoknikkal küszködőknek, vagyis mindenkinek.

Minden zseniális ötlet felháborítóan egyszerű, bárki is szerez tudomást róla rögtön a fejéhez kap, és azt mondja: hogy ez miért nem nekem jutott először eszembe. Ilyen Edwin Heaven, forgatókönyvíró és kreatív guru ötlete is.

Ahogy találmánya honlapján írja egy nap elege lett abból, hogy kedvenc zoknijai közül egyre több marad pár nélkül, vagyis válik tulajdonképpen használhatatlanná. Rájött, hogy nincs egyedül a problémával, hiszen a világon mindenki, aki zoknit hord veszített már el egyet-egyet rejtélyes körülmények között: biztos, hogy minden mosógépben van egy zoknikat beszippantó mini Bermuda-háromszög.

Eszébe jutott milyen jó lenne, ha a zokni gyártók minden párhoz mellékelnének, plusz egy, vész esetén használható darabot. Aztán rájött, hogy a világon elsőként sikerült megoldást találnia az emberiség egyik legmakacsabb problémájára és feltalálta a Throx-t, vagyis a trió zoknit! Rendeljen belőle szeretteinek a throx.com-on, hogy többé ne kelljen a pár nélkül maradt zokni miatt szomorkodniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik