Élet-Stílus

Születése előtt megpróbálta megölni gyermekét az apa

A férfi nem volt kész az apaságra, ezért úgy döntött, abortusztablettát csempész párja ételébe.

A 32 éves Helen Dean, aki azóta már boldog édesanya, most először beszélt arról a szörnyűségről, ami a várandóssága elején történt vele. A brit asszony elmondta, már 5 hetes terhes volt, amikor közölte párjával a hírt. „Azt hittem tökéletes a kapcsolatunk, és hogy mindketten szeretnénk gyereket, de kiderült, hogy nagyot tévedtem” – kezdi Helen, aki ma már csak a jövőre és 10 hónapos fiára koncentrál.


Anya és gyermeke is jól vannak – Képek forrása: Daily Mirror

„Amikor elmondtam Karimnak, hogy gyerekünk lesz, izgatottnak tűnt. Szorosan átölelt, miközben azt súgta a fülembe: a gyerekünket várod.” Helen akkor még csak nem is sejtette, hogy párja öröme csupán álca, a férfi ugyanis nem sokkal később besétált az otthonukhoz legközelebbi kórházba és abortusztablettát íratott fel. Az ápolónő, aki a receptet megírta, a férfi távozása után azonnal értesítette a rendőrséget, akik hamarosan kopogtattak a pár lakásán.

„Módszeresen átkutatták az otthonunkat a tabletta nyomait keresve, vettek mintát az ételekből is. Engem ezután kórházba szállítottak, ahol két napig tartottak szigorú megfigyelés alatt, míg a páromat előzetes letartóztatásba helyezték.” Az afgán származású Karim Abibi néhány héttel később beismerte, hogy abortusztablettát íratott fel azért, hogy vetélést idézzen elő a párjánál.

A férfit a bíróság végül 15 hónap, letöltendő börtönbüntetésre ítélte, emellett 5 évre eltiltották őt Helentől és a gyermekétől is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik