Élet-Stílus

Kétszer házasodtak, kétszer váltak és állítólag szerelmesek

A pár többet nem esküszik, mert szerintük a házasság a jól működő kapcsolatok megrontója.

„Lelkitársak vagyunk” – mondja a 38 éves Beverly Knott és párja Lee Stevens most, hogy már túl vannak két házasságon és két váláson is. „Arra születtünk, hogy együtt legyünk, de a házasság keretei között nekünk ez nem megy, épp ezért nem is házasodunk többet” – teszik még hozzá.

A pár egyébként 1998 tavaszán jött össze, azután, hogy egy baráti társaságban bemutatták őket egymásnak. Beverly, akinek korábbi házasságából már akkor volt egy kislánya, hamar szerelembe esett Leevel, aki szintén nem volt közömbös a nő iránt, így 1998 szeptemberében már össze is házasodtak, két hónappal azután, hogy az asszony rájött, várandós.

Öt évvel később már túl voltak az első váláson is: az asszonyt a kisfiúk születése nagyon megviselte, hónapokig szenvedett szülés utáni depresszióban, amit azzal próbált meg orvosolni, hogy egyre többet járt el a barátaival. Egy ilyen kiruccanás alkalmával néhány hónapos viszonyba bonyolódott, amit később be is vallott a férjének. 2003-ban a válás is kimondták.


Lelkitársak – Kép forrása: The Daily Mail

„Szinte azonnal tudtam, hogy óriási hibát követek el” – mondja az asszony, aki azt is hozzátette, hogy tisztában volt vele, soha nem lesz túl Leen. „Csak valahogy elvesztettük egymást…” Nem csoda, hogy pár hónap múlva már újra együtt voltak, 2004 szeptemberében pedig már megtartották a második esküvőt is. Napra pontosan 6 évvel azután, hogy először összeházasodtak.

Egy évvel később megszületett a pár második gyereke, Joshua, ám a boldogság helyett, csakúgy mint az első alkalommal, a kisgyerek nevelése körüli gondok újra szétválasztották a párt. Ezúttal nem az asszony, hanem a férfi lépett félre. A pár szétköltözött, külön életet élt, ám amikor egy ital mellett találkoztak, újra felmelegítették a kapcsolatukat.

„Sokan bántanak minket, azt mondják, nem normális, amit művelünk egymással és a gyerekekkel, de azt hiszem, ők boldogok, hogy mi boldogok vagyunk” – mondja Beverly, miközben Lee hozzáteszi: „Szívesebben vannak velünk úgy, hogy nem élünk házasságban, de boldogok vagyunk, mintha magányosak lennénk.”

Önök szerint elképzelhető, hogy egy kapcsolatot a házasság tegyen tönkre? Írják meg a véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik