Élet-Stílus

Sült húsba mártogatott kenyér és további két finomság ebédre

Ha ma valami igazán különlegeset tenne az asztalra, ezeket ajánljuk.

Előételnek:

Csak utálni, vagy imádni lehet – Fürdetett bagett és a Beef Bovril Leányvári Krisztina konyhájából

Bloggerünk azt írja erről az ételkülönlegesség ízéről, hogy olyan, mint a sült húsba mártogatott kenyér. Különlegessége, hogy a félbe vágott bagetteket a Marmite testvérével, egy élesztő alapú, könnyen kenhető, marhahúsalaplével készült krémmel fürdetjük meg. A receptért kattintson ide.

Levesnek:

Amire ebben a mocsok időben szükségünk van – Édesburgonyakrém-leves Makkától

Tisztára meg fogunk egészségesedni, mondta anyukám, amikor meghallotta, mit kell megenni – írja bloggerünk a következő recept elején. És valóban: a kókusztejből, édesburgonyából és zöldségalapléből készülő kiadós leves éppen az, ami ebben a cudar hidegben megmelengeti nem csak a lelkünket, de a testünket is. A leves receptjéhez kattintson ide.

Főétel:

Még a 2,5 évesek is imádják – Padlizsános kuszkusz Rizsázzunk konyhájából

Ha a kuszkusz szót kiejtem, a férj azt mondja: egészségedre. Én szeretem. A lassan 2 és fél éves pedig tegnap óta szereti, ha nem értettem félre, amit teli szájjal mondott. Valami olyasmit, hogy “anya, ez nagyon finom”, azt hiszem. Remélem.” Az étel előkészítése sietősen 5, komótosan 10 perc, elkészítése pedig mindössze 15 percet igényel. Kíváncsi a receptre? Kattintson ide!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik