Élet-Stílus

Összekarcolta a luxusautót, hogy a férje megvegye neki

A kétségbeesett asszony karistolás közben azt üvöltötte, azért kell neki a kocsi, mert a férje fiatalabbnak néz ki, mint ő.

Íme, egy újabb bűbájos történet a kantoni nemzetközi autószalonról, amit ebben az évben már 11. alkalommal rendeztek meg. Alig egy nappal azután, hogy beszámoltunk a kiállítás egyik “kötelező jó nő” hoszteszéről, aki a nagy igyekezetében véletlenül még azt is megmutatta a nagyérdeműnek, hogy borotválja-e nemi szervét, máris itt a következő döbbenet.

A következő történet főszereplője egy középkorú házaspár, melynek nőtagja finoman szólva is megelégelte, hogy míg urán alig-alig hagynak nyomot az évek, neki egyre gyarapszanak a ráncai. Úgy gondolta egy drágább kozmetikum helyett sokat dobna a kinézetén egy luxusautó, ezért megpróbálta rávenni férjét, hogy vásároljon.

A férj, arra gondolunk, ellenállt, mígnem az asszony egy hirtelen ötlettől vezérelve el nem kezdte karistolni a kiállított luxusautó fényezését. A férj és a biztonsági személyzet együttes ereje kellett ahhoz, hogy leválasszák a négykerekűről. A meglepő esetről videó is készült, íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik