Élet-Stílus

Lakás havi egy dollárért? Ráadásul Washingtonban?

meztelen férfi (meztelen, )
meztelen férfi (meztelen, )

Igen, ennyiért már szerezhetünk egy tetőtéri lakást az amerikai fővárosban, bár van egy nem hétköznapi feltétele.

Méghozzá az, hogy ezért az árért csak meztelenül lehetünk otthon. Belefuthatunk fura és bizarr hirdetésekbe az interneten, de az tény, ennél meghökkentőbbe aligha. Nem véletlen, hogy a Huffington Post egyik cikkében meg is kérdőjelezi a hirdetés hitelességét, szerintük egy vesztes fogadás eredménye az egész.

„Férfiként keresek férfi lakótársat. De lehet az illető biszexuális is barátnővel, vagy homoszexuális” – áll a hirdetésben, többek között ezért gondolják többen is, hogy kamu az egész.

Azonban a lakás fenn van a neten, lehet jelentkezni, de csak azoknak van esélyük, akik 26 évnél fiatalabbak és csinosak – ez is a feltételek között szerepel. Ellenben ha valaki bevállalja a meztelenséget és megfelel a kívánalmaknak, akkor „meztelen lakótárs” lehet belőle.

Bizarr otthonhoz bizarr munkát!

Írtunk egy hasonlóan szokatlan munkáról már, passzol a fenti kiadó lakáshoz. Ha valaki szeretne ingázni New York és Washington között napi több mint háromszáz kilométert, csak oda, akkor lehet WC-kritikus is akár. Ez napi száz dollárt fizet, a lakás pedig havi egy dollár, szóval megéri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik