Élet-Stílus

Tudta, hogy jó pénzt kereshet a pisiléssel?

Egy nap akár 20 ezer forintot is megkereshet a vécétesztelő.

Napi 100 dollárt, vagyis átszámítva kicsit több mint 20 ezer forintot kereshet az a bátor jelentkező, aki vállalja, hogy dacolva a bacikkal és a fura arcokkal egy telefonos alkalmazás kedvéért végigmegy New York összes nyilvános vécéjén, hogy tesztelje őket.

Éppúgy, ahogy az étteremkritikusoktól, akiktől azt várják, hogy elmenjenek a helyre, tapasztaljanak, majd végül kritizáljanak, a ToiletFinder nyilvános vécékereső app készítője is azt várja leendő munkatársától, hogy tesztelje a különböző vécéket, majd írjon róluk egy 3-4 mondatos értékelést, amiben kitér a helyiség állapotára, higiéniai tulajdonságaira és nyitva tartására.

Mindezt azért – mondta el Michael Li, az alkalmazás kiötlője -, hogy létrehozzon egy használható adatbázist a kisebb-nagyobb mértékben megszorult New York-iaknak. Ha a terve beválik, az appot a többi amerikai nagyvárosra is kiterjeszti majd, ahol a vécéket állandó munkatársa tesztelheti majd.

Hogy ráleljen leendő vécétesztelő munkatársára, az amerikai férfi most egy nyilvános hirdetést adott fel a rossz hírű Craigslisten. Az álláslehetőségről, ha tud angolul ide kattintva ön is bővebben olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik