Élet-Stílus

Szakítás élőben, a Twitteren

A háztetőn humorista jelenlétében civakodni: rosszat jelent.

Ez történt a minap egy New York-i párral. Pechükre egy humorista, bizonyos Kyle Ayers szemtanúja volt az esetnek, és annyira empatikusnak bizonyult, hogy azonnal világgá kürtölte a kritikus pillanatokat.

A házasság témáját elemezve a srác nemes egyszerűséggel „ki*szott seggfejeknek” nevezte a csaj szobatársait. A lány erre azt mondta: „Akkor ne hagyd, hogy velük kelljen élnem”.  Aztán jött a féltékenység: „Ez az sms egy munkatársamtól jött. Munkaügyben.” „Akkor hadd olvassam el.” „Nem kell megnézned a telefonomat ahhoz, hogy higgy nekem.”

Majd pedig ismét az összeköltözés, a gyerekvállalás témája következett, és elhangzott a nagy kérdés: „Szeretsz?” Na, erre már nem jött – értékelhető – válasz, merthogy „egy ismeretlen srác előtt” nem kéne erről beszélgetni (igen, ez a tweetelő humorista volt, akit észrevettek, de a lány nem tartotta veszélyesnek, mert „úgyis csak a k*va telefonját izélgeti”).

Nem sokkal később a lány távozott – a kapcsolatnak minden bizonnyal annyi; a közvetítés véget ért; az olvasók szomorúak.


Forrás: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik