Élet-Stílus

Kire ütött ez a gyerek?

Ahogy azt Janikovszky Éva megírta már rendkívül szórakoztató formában, egy kisbaba születésekor az egész rokonság és baráti kör rögtön versengve bizonygatja, hogy vajon melyik felmenőjére hasonlít inkább az apróság.

Később a vélt vagy valós párhuzamok köre a szokások és személyiségjegyek garmadájával bővül. Ld.: „Apád is pont ugyanilyen hisztis volt kiskorában!” Végül eljön az a pont, amikor a szülők viszontláthatják gyermekeiktől jó és kevésbé kívánatos cselekedeteiket is, például ahogy a gyermek eltorzult fejjel, mérgesen kiabálja testvére arcába: „Megértetted?!”

Hogy az alábbi állatok önmagukban cukik, vagy, mert ennyire hasonlítanak egymásra, vagy a köztük levő kötelék miatt azok, azt döntse el mindenki maga. (Mindenkinek igaza lesz.)

És, hogy megmutassuk a tanulás folyamatában nagyon fontos szerepet játszó utánzást, nem is beszélve annak szupercuki voltáról, hoztunk egy kis videót is. Érdemes picit türelmesnek lenni: ahogy a felvételen szereplő szerteguruló kis krumplik francia bulldog kölykök egyre jobban belelendülnek az anyjuk által mutatott mozdulatok és hangok lemásolásába, úgy növekszik a szívolvasztási együtt hatója is a szösszenetnek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik