Élet-Stílus

Családi kör

Azt bárki mondhatja, hogy a mai videónk semmi különös, csupán random képsorozat három kismacskáról, de nem lesz igaza. Ezen a felvételen ugyanis egyszerűen, minden fizikai törvénynek ellentmondva átérződik a cinyók puhasága. Tartsátok nyitva a szemeteket és figyeljétek az utolérhetetlenül cuki mozdulatokat, apró részleteket!

Csak ízelítőül: láthatunk egy verhetetlen alvós arckifejezést, amit a rosszcsont tesók hamar letörölnek a legálmosabb kölyök pofijáról—nem is akármilyen mancscsapkodással, fülrágicsálással és bajuszhúzkodással. Az anyacica végül—némi nyivákolás hatására—a megtépázott picúr segítségére siet, és szép lassan mindhárom gyerek körbeudvarolja. Természetesen az épp háttérben maradtakat is érdemes figyelni; például 1:45 környékén a spárgába szétcsúszó hátsó lábikók kiverik a világegyetem összes maradék cukisági biztosítékát is.

Kiscicák korábbi kalandjai:

Nézd meg, hogyan próbálkozik egy aprócska, vörös cica elrejtőzni a nagyvilág – vagy a vészesen közelítő anya általi mosdattatás – elől! Nem kispályás, rögtön az ágyba bújás (sic!) mesterfokát célozza meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik