Élet-Stílus

Visszament pornózni, hogy enni adhasson a gyerekeinek

Öt éve esküdött meg, hogy leszámol a felnőttfilmek világával. Aztán másképp alakultak a dolgok.

A 39 éves pornószínésznővel, Jenna Jamesonnal kapcsolatban a napokban reppent fel a hír, hogy esetleg újra visszatér választott szakmájához, pedig évekkel ezelőtt önként hagyta ott. A szőke színésznővel a TMZ magazin egyik operatőre futott össze az utcán, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve rákérdezett nála az aktuális pletykákra.


Nem tudta megtartani az esküjét
Kép forrása: Wikipédia

Jenna meg se próbálta tagadni a visszatérését. Noha öt éve ő maga esküdött meg arra, hogy kamera előtt soha többé nem teszi szét a lábát, most nagyon úgy tűnik, hogy ezt az ígéretét nem sikerül megtartania. Elmondása szerint felnőtt tartalmat áruló weboldalon tűnik majd fel, ahol 0,80 dollár per percért vetkőzni fog, de nem csak azt. „Lesznek még szintén fizetős kamera előtt lezajló különféle szexuális aktusok is” – mondta sejtelmesen Jenna.

A pornószínésznő 2008-ban azért döntött úgy, hogy búcsút int a pornózásnak, mert megszülettek ikerfiai. Mint mondta, még terhes volt, amikor a gyerekeinek megígérte, hogy szakít a múltjával, de most kénytelen visszatérni, mert elfogyott a pénzük és fél, hogy nem lesz mit enni adni a gyermekeinek.

Nem Jenna az egyetlen

A közelmúltban, egész pontosan október elején mi is írtunk Aurora Snowról, aki szintén visszavonult és szintén születendő gyermeke miatt. Aurora azzal fejelte meg a visszavonulását, hogy nyílt levelet írt születendő gyermekének, amiben elmondja neki, hogyan került a felnőttfilmek világába.

Ön szerint jó döntést hozott Jenna? Írja meg a véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik