Élet-Stílus

Őrületes mutatványok dominóból

Ha szerette a Dominodayt, ezt a videót imádni fogja.

Igaz, a Dominoday-láz nem ma volt már, de biztosak vagyunk benne, hogy még önök is emlékeznek rá. Arról a nagyszabású rendezvényről van szó, aminek középpontjában évről-évre a dominó és egy megdöntendő Guinness-rekord állt, és amin sokszor magyar építőcsapat is indult.

No, Dominoday 2009 óta nincs, és a jövőben sem lesz, ám ez nem akadályozza meg a lelkes építőket abban, hogy építsenek. Hogy utána rombolhassanak. Az Atlanti-óceán két oldalán élő két építő, az amerikai Hevesh5 és a német Millionendollarboy most egyesítette az erejét, és egy közös dominózás erejéig összeállt.

Olyan 20-25 ezer dominóból álló rendszert építettek és döntöttek el, ami így néz ki:

Mielőtt még a csalás árnyéka vetődne a készítőkre, gyorsan elmondjuk, hogy ez a videó egy screenlink, vagyis olyan kisfilm, amit úgy vágtak össze, hogy olyan hatást keltsen, mintha a dominó dőlés megszakadás nélkül zajlana. Pedig nem. Már csak azért sem, mert fizikailag nehéz elképzelni egy lakást, amiben van ennyi hely „dominózni”, hogy arról már ne is beszéljünk, hogy az egyik építő Amerikában, a másik Németországban dolgozott. 1:35-ig tehát Hevesh5 munkáját látják, utána Millionendollarboyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik