Élet-Stílus

Környezetkárosító Katy Perry új albuma

Katy Perry 2 (katy perry)
Katy Perry 2 (katy perry)

Biológiai kockázatot jelenthet, ezért letiltották Ausztráliában a lemez értékesítését.

Nem a zene, a szöveg, vagy az énekesnő, hangja, hanem egy különleges marketing akció miatt fújtak riadót a hatóságok – írja egy ausztrál hírlap.

(forrás: Facebook)

 

Katy Perry új lemeze, a Prism különleges, deluxe kiadása egy-egy tasaknyi növénymagot tartalmaz. Az énekesnő így bíztatja rajongóit ültetésre, a természet szeretetére és tiszteletére. Ausztráliban ugyanakkor rendkívül szigorú szabályokkal igyekszenek megvédeni a földrész sajátos ökoszisztémáját az idegen kontinensekről származó állat- és növényfajtáktól.

Bár az album kiadói igyekeztek megnyugtatni a Mezőgazdasági Minisztérium illetékeseit, hogy az Ausztráliában piacra dobott lemezek kizárólag az ott honos növények magvait tartalmazzák, a hatóság szerint ez azonban mit sem ér, hiszen a nemzetközi kiadások veszélyes magvakat tartalmazhatnak, s ha nincs tiltás, ezek könnyen elterjedhetnek.

Mindeközben a Prism vezeti az ausztráliai slágerlistákat, s az biztonságosnak tartott helyi piacra szánt lemezek 25, míg a kockázatot jelentő amerikai kiadás 19 dollárért rendelhető meg az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik