Élet-Stílus

Házi készítésű currytől halt meg

A feleség nem tudta, hogy a férje allergiás az egyik összetevőre

Tragikus körülmények között halt meg otthonában a 46 éves Marcus Sweet. A brit férfi azután lett rosszul, hogy a munkából hazatérve belekóstolt felesége házi készítésű curryjébe, amibe az asszony – hogy még különlegesebb legyen – kókuszkrémet is tett.

Csakhogy az asszonynak fogalma sem volt arról, hogy férje, aki korábban még soha sem kóstolt kókuszkrémet, allergiás az összetevőre. A férfi miután egy kiskanálnyit evett a fűszerből torokfájásra kezdett panaszkodni, majd néhány perc elteltével kipirult és nehezen kezdett lélegezni. Ekkor kérte meg feleségét, hogy vigye őt kórházba.


Nem tudták, hogy allergiás
Kép forrása: The Daily Mail

Az asszony, akit halálra rémített férje hirtelen rosszulléte, képtelen volt kocsiba ülni, ezért inkább kihívta a mentőket. Hiába érkezett ki mindössze négy perc múlva a mentőkocsi, az orvos nem tudott segíteni az allergiás rohamban szenvedő férfin. Az allergiás rohamokra az ilyenkor szokásos antihisztamin injekciót kapta, csakhogy a szertől az állapota még rosszabbra fordult.

Ahogy a feleség visszaemlékszik: „Hirtelen felült és azt hörögte, hogy nem kap levegőt. Ezután elkékült, az arca feldagadt, a nyelvét kidugta. Már tudtam, hogy soha nem gyógyul majd meg, hiába vannak ott a mentők” – mesélte szomorúan a nő, aki később a kiérkező mentőst tette felelőssé férje haláláért.

„Csak ült ott és meg sem próbált segíteni. Amikor Marcus légzése leállt hisztérikusan könyörögtem neki, hogy csináljon valamit, de csak állt ott, míg meg nem érkezett a második mentő, akik már hiába próbálták újraéleszteni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik