Élet-Stílus

Férfimodellként futott be a bombázó

Nőként nem kapott munkát, ezért úgy döntött férfimodell lesz.

Hiába a gyönyörű, szőke fürtök, a dögös idomok és a szexi kisugárzás, az egykori Bacardis-plakátlány, Elliott Sailors azon kapta magát, hogy a harmadik X-en túl már a kutyának sem kell. Igen, elsőre csakúgy, mint bárki más ő is kétségbeesett, aztán úgy döntött húz egy merészet és a sarkára áll.


Kép forrása: ibtimes.com

Hogy mennyire nem egyszerű a modellek élete, arról itt olvashat bővebben:

Egy kollégája – Casey Legler – mintáját követve, fiús-punkos-rövidre vágatta hosszú, szőke haját, leragasztotta a melleit, és férfimodelleket kereső ügynökségeknél próbált szerencsét. És most kapaszkodjanak meg: sikerrel. Mindenáron meg akarta menteni a modellkarrierjét, ezért választotta a férfimodellek világát, ahol egyáltalán nem kizáró tényező az, ha valaki elmúlt harminc.

„Amikor gimnazistaként elindultam életem első szépségversenyén, rettegtem. Attól tartottam túl fiús vagyok ahhoz, hogy bármilyen eredményt elérjek” – nyilatkozta már azután, hogy befutott férfimodell lett belőle, majd hozzátette, ma már más a helyzet. Kifejezetten hálás azoknak a vonásainak, amelyek férfiassá teszik a kinézetét, ezeknek köszönheti ugyanis, hogy nem kellett feladnia a karrierjét.


Kép forrása: odditycentral.com

A férfias külsőnek azonban lettek hátulütői is: sokan például őt is férjét, Adam Santos-Coyt meleg párnak nézik, amikor kézen fogva sétálnak az utcán. Ám a férj ennek ellenére sem biztatja nejét arra, hogy növessze vissza a haját. Mint mondja megérti Elliott döntését, és mindenben támogatja őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik